High Low & Cure

High Low & Cure

Jay-Z gaat USA wietbedrijf Calica adviseren

Jay-Z is inmiddels een van de meest succesvolle rap-entrepeneurs. Niet alleen heeft hij zijn eigen platenmaatschappij, hij heeft ook een kledinglijn en cognac. Dat weerhoudt hem er niet van om zakelijk bijzonder actief te blijven. Deze zomer maakte het bedrijf Caliva uit Californië bekend dat Jay-Z hen zal adviseren als merkstrateeg. Als je de webiste van Caliva bezoekt (www.caliva.com) zie je dat dit bedrijf wel het een en ander in hun mars heeft. Jay-Z: “Ik wil alles zo perfect mogelijk doen en dit is een mooie kans. We willen iets moois gaan maken. En dat op het hoogste niveau.”

High Low & Cure

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht