Ook in de VS lijden kinderen onder mediwietverbod

Ook in de VS lijden kinderen onder mediwietverbod
In veel Amerikaanse staten is mediwiet inmiddels toegestaan. Maar de regels voor het behandelen van doodzieke kinderen met medicinale cannabis zijn minder relaxed.

En dan zijn er natuurlijk nog al die conservatieve staten waar cannabis toch al verboden is, zoals Texas en vele andere plaatsen in de Midwest en het Zuiden van de VS. Filmmaker John Ehrhard heeft zich dat aangetrokken en is bezig met zijn film ‘Weediatrics: A Covert Medical Mission’. Hij volgt Amerikaanse families die illegaal op zoek zijn naar het illegale medicijn van hun doodzieke kinderen. De aangrijpende film zal in 2020 uitkomen.

Ook in de VS lijden kinderen onder mediwietverbod

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht