De verkeerdem gevraagd

Stom….

 

De verkeerde gevraagd

 

 

 

Een jonge crimineel uit de Amerikaanse staat New York heeft wel een erg onhandig berichtje getypt. Hij vroeg zijn reclasseringsambtenaar of die toevallig wat wiet voor hem had. Hij was net voorwaardelijk vrijgelaten, maar door deze daad bracht hij zichzelf lelijk in de problemen. De geadresseerde stuurde de politie op hem af, die trapte de deur in en vond in zijn woning een zakje coke. Nu heeft Alvin Cross een extra jaar gevangenisstraf om uit te zitten.

 

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht