Debat Europees Cannabisbeleid

12 mei in De Balie Amsterdam

Debat Europees Cannabisbeleid

 

Op 12 mei vindt er in de Balie een debat plaats over het Europese cannabisbeleid. Het wordt georganiseerd door het Trimbos Instituut, in samenwerking met Alice Rap. Dat laatste is een groot, vijfjarig onderzoeksproject, dat de obstakels, oplossingen en onbedoelde gevolgen van regulering van de cannabismarkt onderzoekt. Daaraan werken naast het Trimbos Instituut ruim 200 wetenschappers mee, en er zijn ruim 25 landen in vertegenwoordigd. Het doel is het zoeken naar alternatieven voor het huidige op verbod gestoelde cannabisbeleid. Aan dit debat werken verscheidene deskundigen mee, zoals bijvoorbeeld de criminologen Dirk J. Korf en Tom Decorte, en Victor Everbrandt, wethouder volkgezondheid Utrecht. Het debat wordt in het Engels gevoerd.

 

12 mei, 19.30 tot 22.00 uur in de Balie, Amsterdam, Kleine Gartmanplantsoen 10.

Kaarten kosten 9 euro per persoon en kunnen via de website van De Balie besteld worden. Meer informatie over het debat is verkrijgbaar bij Franz Trautmann, ftrautmann@trimbos.nl

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht