Kamermeerderheid steunt motie softdrugsverbod

Kamermeerderheid steunt motie softdrugsverbod

De Tweede Kamer dringt er bij de regering op aan om nogmaals te bezien hoe een verbod op het gebruik van softdrugs in de openbare ruimte tussen 20.00 en 07.00 uur kan worden vorm gegeven. Een dergelijk verbod is onderdeel van de nieuwe routekaart die vorige week is gepresenteerd maar dit plan bleek in strijd te zijn met het huidige gedoogbeleid.

Omdat softdrugs technisch gezien al verboden zijn zou een verbod op het gebruik ervan vanuit juridisch oogpunt niet werkbaar zijn. Daar neemt de Tweede Kamer geen genoegen mee.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht