de Tweede Kamer over het wietexperiment

de Tweede Kamer over het wietexperiment

De discussie ging eerder over: de wietteelt en of we het gaan reguleren, ja of nee? Nu gaan we dankzij het wietexperiment discussiëren over hoe we het gaan reguleren.

De fracties van D66

hebben de krachten gebundeld en doen een oproep aan iedereen die op wat voor manier dan ook betrokken is bij het experiment. Doe mee! We vragen onze burgemeesters(welke politieke voorkeur ze ook hebben). Om zich aan te melden voor het wietexperiment.

2019 is het jaar dat wiettelers voorbereidingen treffen om het eerste gereguleerde jointje in de coffeeshop te krijgen. Ook worden gemeenten geselecteerd die meedoen.
Na jaren gesteggel zetten we een stap vooruit! Hiermee maken we een eind aan het decennialang dubbelzinnig softdrugsbeleid. Je mag wel wiet kopen, maar de coffeeshop mag het niet inkopen. Hierdoor word er enorm veel geld verdient door illegale teelt.

de Tweede Kamer over het wietexperiment

Achterdeur

Eindelijk zetten we de stap van oogklep-repressie naar een realistischer softdrugsbeleid. De achterdeur van de coffeeshops gaan we in verschillende gemeenten reguleren. Voor de consument die nu niet weet wat ze roken. Voor de gezondheid en veiligheid van onze inwoners. En voor de coffee-shophouders die hopelijk snel legaal te werk kan gaan.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht