The last of us 2

The last of us 2

Geliefd en gehaat

Vijf jaar na een gevaarlijke reis door de post-pandemische Verenigde Staten wonen Ellie en Joel in Jackson, Wyoming. In een bloeiende gemeenschap van overlevenden leiden ze een leven vol vrede en stabiliteit, ondanks de constante bedreiging van geïnfecteerde mensen en andere, meer wanhopige overlevenden.
The last of us 2

Zelden heeft een game zoveel commotie opgeroepen als The Last of Us 2. In de begintijd van het gamen was er nogal eens controverse over het gewelddadige karakter van sommige games, maar die kritieken zijn min of meer wel verstomd. Gamen is amusement, niets meer of minder. Net zoals films in de bioscoop of series op platforms als Netflix. The Last Of Us 2 zorgde wel voor veel gedoe. Opvallend genoeg bleken veel critici het spel erg te waarderen, maar waren de consumenten, de mensen die het spel uiteindelijk moeten kopen en spelen, verdeeld. Sommigen menen dat dit komt vanwege de deels homoseksuele content, anderen vinden gewoon dat de gameplay en het verhaal ondermaats zijn.

The last of us 2

TV-serie

Hoe dan ook, The Last Of Us is net als het origineel een behoorlijk epische horror survival game. Joel en Ellie proberen te overleven in de wereld die we kennen uit deel 1. Maar wanneer een gewelddadige gebeurtenis die vrede verstoort, gaat Ellie op een meedogenloze reis om wraak te nemen. Terwijl ze de verantwoordelijken één voor één opspoort, wordt ze geconfronteerd met de verwoestende fysieke en emotionele gevolgen van haar daden. Vanwege het fenomenale succes van deel 1 (er werden 20 miljoen exemplaren verkocht), is er al langer sprake van dat er een film zou komen. Inmiddels is duidelijk geworden dat het een tv-serie zal worden. De productie is in handen van HBO. Craig Mazin, die eerder voor dezelfde betaalzender Chernobyl maakte, zal samen met Neil Druckman verantwoordelijk zijn.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht