Maneater
Altijd al een haai willen zijn? Dat kan nu. Ervaar de ultieme krachtfantasie als het toproofdier van de zeeën. Als gigantische haai terroriseer je alle badgangers langs de kust. Pas je haai aan met een verscheidenheid aan statistisch-aangedreven systemen. Evolueer verschillende delen van je lichaam om hun werking te verbeteren, of pomp je wreedheid op om korte feeding-frenzies aan te gaan.

Maneater is een single player actie-RPG, gesitueerd in de meedogenloze wateren van de Gulf Coast. Vecht om te overleven in de open oceaan, moerassen en rivieren met op elke diepte gevaar op de loer. Dompel jezelf onder in een levende, ademende wereld vol bedreigingen en beloningen. Verken gezonken wrakken, sluip door moerassen of cruise gewoon door de open oceaan op zoek naar prooi om je te voeden. Je enige hulpmiddelen zijn je verstand, je kaken en een griezelig vermogen om te evolueren terwijl je voedt.

Maneater

Wraak

Zowat alles staat op het menu. Het is doden of gedood worden. Maneater heeft een campagne met een volledig verhaal die de haai volgt terwijl hij wraak zoekt voor de moord op zijn moeder door “Scaly” Pete. De zeeën zijn niet groot genoeg voor beiden, terwijl ze op weg zijn naar een epische confrontatie. “Scaly” Pete is een visser die is opgevoed met verhalen over hoe zijn vader werd gedood door een grote witte haai. Haaien gaven zijn vader geen genade, hij toont de beesten geen genade terug en jaagt overal op hen.

Maneater

+ Eet, verken en evolueer in een open wereld actie-RPG.
+ Speel door een volledige, story-based campagne verteld door Chris Parnell. (Saturday Night Live, 30 Rock, Rick & Morty)
+ Voed je met mensen, eet voedingsstoffen en vind zeldzame buit om te evolueren tot ver voorbij wat de natuur bedoelde.
+ Verken 7 grote regio’s, waaronder de baai van de golfkust, vakantiestranden, industriële havens, de open oceaan en meer. Ervaar een levende wereld met een volledige dag / nacht-cyclus.
+ Ontgrendel en gebruik verschillende evoluties die jouw haai verbeteren terwijl je door de campagne vordert.
+ Hunter Parties en Bounty System – de mensen vechten terug! De strijd tegen verschillende soorten jagers, var riërend van kleine skiff’s tot de kustwacht.

Door: redactie Highlife

Door: redactie Highlife

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht