Ooit was er een zakenman die een droom had. Hij bouwde in 1919 een aantal bungalows op een klif in San Pedro, aan de zuidkant van Los Angeles. Het uitzicht op de Pacific Ocean was natuurlijk verbluffend. Maar het ging mis toen steeds meer land in de oceaan wegzonk. De bungalows verdwenen in de oceaan, enkel wat betonplaten bleven over. Anno nu is Sunken City een plek waar de lokale jeugd bijeenkomt om te blowen, te drinken, of gewoonweg wat te hangen…

Door: Rob Tuinstra

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht