Nog 2 dagen!

Nog 2 dagen!

Nog 2 dagen en dan start op vrijdag 4 juni om 16.00 CET de livestream van de HighLife Cup 2021! Gepresenteerd door Giel Beelen en Cobus Bosscha. De link naar de livestream vind je hier op de website zodra deze beschikbaar is dus hou de site in de gaten!

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht