HighLife Cup 2021 – Greenlane verrassingspakketje

HighLife Cup 2021 - Update

Greenlane was zo vriendelijk een jury verrassingspakketje aan te bieden aan alle juryleden van de HighLife Cup.. Een Vibes Rolling board, een Santa Cruz 4 part grinder, Vibes KS vloeitjes, een Dynavap Vaporiser en een mooie asbak. Allemaal zeer welkom, bedankt Greenlane voor dit mooie gebaar!

HighLife Cup 2021

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht