TGC Trading wordt Dutch Leaf

TGC Trading wordt Dutch Leaf

Meer kwaliteit en focus in het Brabantse ‘Smokin’ Goods Warehouse’

In het Tilburgse bedrijfspand zijn dagelijks tientallen medewerkers in de weer om producten te versturen naar klanten en coffeeshops. Als jij ergens in een shop een pak vloeitjes of tipjes koopt, dan is de kans groot dat deze van het voormalige TGC Trading komen. Maar er gaan dingen veranderen. Een nieuwe naam maakt deel uit van dat proces. 

Want TGC Trading gaat voortaan verder als Dutch Leaf. Met deze nieuwe naam slaat het “Smokin’ Goods Warehouse” uit Brabant een nieuwe weg in. Want het is niet alleen de naam die veranderd. General Manager Kars van Laarhoven: ‘We slaan een andere weg in. Daar zijn wij eigenlijk al een tijd geleden mee begonnen. Het oude TGC Trading paste eigenlijk niet meer bij onze nieuwe formule. We gaan ons meer focussen op kwaliteit dan op kwantiteit. Ons magazijn is in de laatste fase van automatisering en wij stellen hogere eisen aan onze leveranciers. Bovendien stimuleren we onze werknemers om beter en slimmer te werken.’

TGC Trading wordt Dutch Leaf
Verschillende custom producten die je kunt bestellen bij Dutch Leaf.

Eigen merken de toekomst

Dutch Leaf zal zich verder inzetten voor hun eigen merken. Denk daarbij aan bijvoorbeeld Greengo en Flamez. Greengo kwam op de markt als een tabaksvervanger voor coffeeshops, maar is inmiddels uitgegroeid tot een internationale speler op de markt van rookaccessoires. Flamez kennen we ook van de vloeitjes, tipjes en cones die in vele headshops of coffeeshops te vinden zijn. Met FUCI e-liquids bedient Dutch Leaf ook de markt van e-rokers.

In de nabije toekomst wil Dutch Leaf nog meer eigen merken en producten op de markt zetten. Wat voor soort producten wilt Kars van Laarhoven het liefst op de markt brengen? ‘Het liefst bedenken en ontwikkelen we zelf nieuwe producten samen met onze partners. Of dat nu een bong, nieuwe cones, of een ander product wat geschikt is voor retailers in de rokersbranche, dat maakt ons niet uit. Als het maar uniek is en een goede kwaliteit en een goede prijs heef. Recent hebben we nog onze eigen Fleva Flavour Cards op de markt gebracht. Daarnaast kijken we ook naar meer milieuvriendelijke oplossingen binnen ons assortiment.’

TGC Trading wordt Dutch Leaf
De nieuwe cones van Greengo.

Authentiek en uniek

‘Onze roots liggen in de Nederlandse coffeeshopbranche en daar zijn we trots op. Daar hebben we met onze nieuwe naam ook een knipoog aan gegeven. Ons bedrijf is een afspiegeling van de maatschappij met zeven nationaliteiten en verschillende subculturen. Waar wij trots op zijn is dat iedereen in een hecht team samenwerkt en zo boven zichzelf uitstijgt. Wij omarmen nu wie wij zijn en waar wij vandaan komen. In het verleden deden wij daar een beetje mysterieus over en nu erkennen wij dat dit onderdeel van ons DNA is.’

Automatisering

In de remake naar Dutch Leaf en de nieuwe bedrijfsvisie zijn de afgelopen maanden al belangrijke stappen gezet. Het immense magazijn is in de laatste fase van automatiseren, waardoor het proces tussen het moment van bestelling en aflevering nog efficiënter verloopt. Hierdoor blijven snelheid en  betrouwbaarheid een kenmerk van het bedrijf. Kars van Laarhoven: “Het is een organische overgang van TGC Trading naar Dutch Leaf. Een en ander wordt op een procesmatige manier gestroomlijnd. Onze visie is veranderd, maar onze service blijft hetzelfde.”

Dutch Leaf
(Voorheen TGC Trading) 

Valkenjachtstraat 17-19
5042 WH Tilburg
T: 013 – 57 22 959

www.dutchleaf.com
www.tgctrading.com

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht