Kevin Janssen en zijn cannabis herbarium

Kevin Janssen
“Al van jongs af aan ben ik begonnen met het verzamelen van cannabisbladeren. Voor deze bijzondere hobby gebruik ik mijn eigen kweek. Daarnaast nemen mensen van over de gehele wereld contact met me op om iets leuks toe te sturen voor mijn collectie. Het is echt een levenswerk geworden wat ik met alle liefde en passie doe.”

Aldus Kevin Janssen uit Limburg. We schreven eerder al eens over zijn thc- en cbd-honing. Kevin daarover: “Mijn opa en oma hebben me geleerd om één te zijn met de natuur. Mijn overgrootvader deed vroeger al aan imkeren en heeft het doorgegeven aan zijn zoon, dus mijn opa. Hij heeft deze kennis weer met trots aan mij doorgegeven zodat ik deze bijzondere kennis kan doorgeven aan de volgende generatie.” Het houden van bijen vanwege honing, of imkeren, zoals dat heet, is van levensbelang voor de natuur. Maar het gaat niet goed met de bijenpopulatie. Het is dus mooi dat mensen als Kevin zich blijven inzetten. Wat de bijenhoning van Keven natuurlijk dat extra tintje geeft is die extra cbd of thc. We hebben zelf al eens wat potjes van Kevin mogen ontvangen en kunnen zeggen dat zijn honig heerlijk is.

Magische plant

Over zijn andere hobby, het verzamelen van wietbladeren voor zijn herbarium, zegt Kevin: “Al mijn hele leven speelt cannabis een grote rol. Op mijn website verkoop ik verschillende producten waaronder de herbarium lijsten. Ik wil graag zo veel mogelijk soorten bij elkaar sparen en de collectie uitbreiden. In de afgelopen jaren zijn er talloze prachtige soorten bij gekomen, waardoor het altijd leuk is om weer iets creatiefs te bedenken met deze magische plant. Dit om mensen gelukkig te maken en dat ze cannabis een kans geven! Sinds kort is de website geheel aangepast en staan er weer allemaal nieuwe producten in het assortiment. Neem gerust eens een kijkje op mijn website and give weed a chance!” En mocht je zelf unieke cannabisbladeren aan Kevin willen sturen, neem dan contact op via mysteryweeds@gmail.com.

www.mysteryweeds-products.nl

Door: Rob Tuinstra

Door: Rob Tuinstra

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht