Flash news
flash

Joe Exotic vloeitjes gaan voor 350 dollar op Ebay

Elders in dit nummer schrijven we over de opzienbarende Netflix-serie Tiger King. En we doen het netjes, zonder spoilers. Dus als je dit nog niet gezien hebt, geen probleem. Je kunt er na het lezen van dit artikel zonder teveel voorkennis aan beginnen, want we onthullen niks, de tekst is spoiler free. Het enige waarover we een klein topje van de sluier oplichten is de kijk van Joe Exotic op cannabis. Joe schaamt zich niet voor zijn wietgebruik en gaf zelfs lange vloeitjes weg als deel van een politieke campagne. Na het immense succes van de serie proberen velen een graantje mee te pikken. Er worden dildo’s met tijgerprints voor ruim honderd euro verkocht, maar het mooiste staaltje vonden we op Ebay. Daar werd een pakje lange vloeitjes voor 350 dollar verkocht! Het tekent de Tiger King gekte.

blaze revolutions

Blaze Revolutions: Roll up, Light up, Rise Up!

Hoppa, er is weer een nieuwe wietgame. En nog wel uit eigen land. Lead developer Erik Kors van ontwikkelaar Little Chicken over deze Blaze Revolutions: “We weten dat dingen nu niet makkelijk zijn, en dat is zacht uitgedrukt, en we willen een boodschap van hoop en blijdschap verspreiden, van mensen die elkaar helpen in crisistijd.” Het is een real time strategie game over alle mogelijkheden van cannabis. In een futuristische tijd lijden de burgers onder een totalitair bewind in een vervuilde wereld. Met het kweken van wiet start je je eigen groene revolutie om daar een eind aan te maken!

www.blazerevolutions.com

flash

Tommy Chong geeft wiet weg

“Ik denk dat ik al bijna vijftig jaar niet meer betaald heb voor mijn wiet,” zegt de inmiddels 81-jarige Tommy Chong. “Nu is het tijd om al die overtollige wiet die ik nog heb liggen terug te geven.” Tommy Chong, van het legendarische duo Cheech & Chong, wil in samenwerking met verschillende mediwiet dispensaries graag iets doen aan het overschot wiet in huize Chong. Dus geeft hij al die extra wiet die steeds maar blijft binnenkomen nu weg aan degenen die het echt nodig hebben en niet kunnen betalen. “There are a lot of people that depend on it and can’t get to their dispensary. I don’t think I’ve paid for marijuana in 50 years. People give it to me for free. I can afford to give it away.”

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht