Wees stroomstoringen de baas met SECUBATT

Wees stroomstoringen de baas met SECUBATT
Stroomstoringen komen tegenwoordig nog steeds vaak voor, ondanks het kwalitatief hoogwaardig elektriciteitsnetwerk dat we hebben. Wellicht zullen storingen in de toekomst zelfs toenemen door de enorme pieken die ontstaan in het netwerk door onder andere het massaal opladen van elektrische auto’s. Denk ook aan een verschuiving van aardgasgebruik naar elektragebruik, zoals bijvoorbeeld het verwarmen en koelen van huizen, het gebruik van elektrische kookplaten en ga zo maar door.

Secubatt is een systeem dat men thuis of op een bedrijf tussen het stopcontact en een verbruiker kan zetten. In het geval van stroomuitval zal het betreffende apparaat voorzien blijven van stroom en dus continueren. Denkt u bijvoorbeeld aan afzuiginstallaties, verlichting, (voedings)computers, etcetera. Optioneel kan er een gsm-alarm op aan worden gesloten. Deze stuurt bij een stroomuitval meteen een sms zodat u of uw medewerkers weten dat er een stroomuitval is, maar ook dat de apparaten blijven werken. Een fijne gedachte. Er zijn twee types te koop met verschillende capaciteit. Ook zit er een USB uitgang op om daarmee apparaten op te laden of van stroom te voorzien. De klant dient zelf een accu aan te schaffen, dat is om logistieke redenen beter. Ook kan de klant zelf exact het gewenste Ah van de accu bepalen. Hoe groter de accu, des te langer zal hij de verbruiker van noodstroom voorzien.

Kijk eens op de site en denk eens na over het gezegde: better safe then sorry.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht