Led verlichting: efficiënt met laag stroomverbruik

Highlife Flash

Led verlichting is de laatste jaren steeds meer terrein aan het winnen t.o.v. de vanouds bekende verlichtingstechnieken, bijvoorbeeld HPS. Enkele jaren geleden was de techniek nog niet zo verfijnd en ontwikkeld, dat is tegenwoordig een ander
verhaal. Een goed voorbeeld hiervan is het bedrijf
www.leds-grow.nl, dat zich richt op het verkopen van kwalitatief goede en efficiënte lampen.

Ze verkopen led verlichting van 1 enkel huismerk waar ze 100% achter staan. Leverbaar voor zowel de klein- als de grootschalige hobbyisten. Iedere lamp is opgebouwd uit losse modules, dus bij een eventueel defect (zeer zelden) kan het simpel worden opgelost. De lampen hebben een soft start protection die bij opstarten een hoge stroom tegengaat, en ook zijn ze uitgerust met een optical lens die diepere penetratie in uw planten mogelijk maakt. Ook is het stroomverbruik minimaal de helft van HPS en komt er veel minder warmte vrij.

Dus heeft u minder afzuiging nodig en de planten hebben minder stress. Kijkt u eens op de site en check te prijzen, deze zijn zeer gunstig door directe import, zonder tussenkomst van importeur of handelaar.

Info: www.leds-grow.nl

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht