MUMU ROUTER

MUMU ROUTER

Geen hacker die er nog in komt

De MuMu router maakt je privacy weer echt privé

Je router is de toegangspoort tot alle apparaten die met het internet verbonden zijn. Je computer natuurlijk, maar denk ook aan de smart TV, spelcomputer of mobiele telefoon. Dus wat is de beste manier om je netwerk – en dus je gegevens – te beschermen? Met een slimme router die alles en iedereen aan de poort checkt en, als dat moet, tegenhoudt.

Revolutionair filter

Dat vonden de makers van de MuMu router ook. Daarom ontwikkelden zij een router met een revolutionair anti-hack en anti-virus filter. Die checkt niet alleen aanvallen van buitenaf, maar ook binnen het netwerk. Zo worden je gegevens net zo goed beschermd als bij grote organisaties, maar dan veel eenvoudiger èn voordeliger.

Plug & play

Het door MuMu ontwikkelde apparaat verwerkt al het verkeer dat de router passeert en zoekt naar hackpogingen en malware. Tel daarbij de versleutelde digitale tunnel op (voor de kenner: een point-to-point VPN) en je weet: hier komt niemand zomaar doorheen. Het is echt plug & play en je nooit meer zorgen maken.

Meer informatie over MuMu vind je op www.mumustore.nl

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht