Budfarm Idle Tycoon

Wanna stick it to the man, and make MAD CASH in the process?

Een van de laatste uitgaves in de Bud Farm serie is Idle Tycoon. Je kunt de app gratis downloaden voor vele uren spelplezier in deze grappige sim-game. Het spel kent veel fans over de hele wereld die soms wel met een waarschuwing komen: ‘Pas op, dit is verslavend. In tegenstelling tot echte wiet’, zoals een van de gamers schreef.

Dope rewards

De enige manier om een miljonair te bestrijden is om er zelf een te worden. Daar biedt de game genoeg mogelijkheden voor. Maar je moet er wel wat voor over hebben.

 

  • Investeer Bestrijd geld met geld en zorg er voor dat je kleine wietgemeenschap een grote speler op de wereldmarkt wordt.
  • Verzamel Verzamel een assortiment aan freaky potheads en far out 420 bedrijven om te groeien en te bloeien.
  • Verbeter Verdien dope rewards in spannende BONGO BATTLES. Free to play, groove to win.
  • Verdien Om tegen de Idle Tycoon op te kunnen heb je geld nodig. Blijf dus geld verdienen. Make your profit higher and higher and HIGHER
  • Vertegenwoordig Help je vrienden Uncle Floyd en de rest tegen Big Money en plant de zaden voor een wereldwijde culturele revolutie. En meer!

420 stoner style humor

Zoals eerder gezegd, Bud Farm: Idle Tycoon is gratis om te downloaden. Wel kun je bepaalde hulpmiddelen kopen. Of je dat wilt doen, ligt aan jezelf. Sommigen spelers die erg fanatiek zijn zullen daar misschien aan beginnen. Maar dat hoeft dus niet. Wij sluiten ons wel aan bij deze review die we onlangs tegen kwamen: ‘Super chille game. Als je eentje als deze hebt gespeeld, wil je ze allemaal spelen. Het verschil is dat bij deze app de karakters echt grappig zijn. De dialogen zijn erg komisch en dat zorgt voor hilariteit bij een soms wat monotoom karakter. Als je niet bekend bent met 420 stoner style humor dan is dit misschien niets voor jou. Maar ik heb er veel van genoten.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht