Gouverneur New York belooft legale wiet in 2020

Gouverneur -New-York-belooft-legale-wiet-in-2020

Andrew Cuomo, de gouverneur van de staat New York, heeft beloofd dat 2020 het jaar zal zijn waarin legale cannabis wordt geregeld. Cuomo: “Dit is een van de topprioriteiten die ik mij dit jaar stel.” In zijn jaarlijkse State of the State speech zei hij verder: “Decennia lang hebben gemeenschappen met een kleurtje disproportioneel geleden onder de strenge cannabiswetgeving. Daar moet een eind aan komen.” Cuomo wil samen met de buurstaten New Jersey, Connecticut en Pennsylvania een “veilig en eerlijk systeem opzetten waarbij meerderjarigen legaal cannabis kunnen gebruiken.”


Nieuwe-cannabinoïden-ontdekt-THCP-en-CBDP

Nieuwe cannabinoïden ontdekt: THCP en CBDP

Italiaanse onderzoekers hebben twee nieuwe cannabinoïden ontdekt: THCP en CBDP. Met name de ontdekking van die eerste kan wel eens verregaande gevolgen hebben. De onderzoekers denken namelijk dat THCP in potentie wel dertig keer meer effect kan hebben dan ‘normale’ THC. Is deze nieuwe cannabinoïde dan een soort super-THC? De onderzoekers houden daarover nog even een slag om de arm. Maar uit testen bij muizen blijkt dat die potentie er wel is. CBDP heeft minder spectaculaire eigenschappen. Inmiddels zijn er al zo’n 150 cannabinoïden bekend.


Groen-huwelijk-bij-PGMCG

Groen huwelijk bij PGMCG

Het was groot feest begin dit jaar bij de PGMCG in Tilburg. Het koppel achter deze strijdbare groep mediwietgebruikers trad namelijk in het huwelijk. Marian Hutten en Serge de Bruijn gaven elkaar het jawoord in het gemeentehuis in Tilburg. Marian en Serge: “Tijdens dit groene huwelijk rook het in het hele gemeentehuis van Tilburg heerlijk naar cannabis, wat verwerkt was in ons boeket en corsages. In plaats van ringen hebben we elkaar een zilver hangertje van een wietblad gegeven, omdat deze mooie plant ons ook heeft samengebracht. We danken iedereen voor de geweldige felicitaties.” Een aantal mooie foto’s van dit bijzondere huwelijk elders in deze Highlife.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht