Helpt CBD Ozzy er weer bovenop?

Helpt CBD Ozzy er weer bovenop?

Ozzy Osbourne brengt eerste single sinds bijna 10 jaar uit: Under the Graveyard

De legendarische Black Sabbath zanger Ozzy Osbourne bracht onlangs zijn eerste single sinds bijna 10 jaar uit. ‘Under The Graveyard’ is een massieve ballad die eindigt als verschroeiende rocksong. Het staat op het album Ordinary Man dat binnenkort verschijnt.

Het zag er overigens eerder dit jaar uit alsof Ozzy echt op ‘the graveyard’ zou belanden. Zijn vrouw Sharon, bekend van de reality tv-serie rond The Osbournes, vertelt: “Ik werd ’s nachts om twee uur wakker. Ozzy kwam terug van het toilet en struikelde over een tapijt. In zijn val raakte hij met zijn hoofd een bedtafel, waarna hij achterwaarts viel en opnieuw met zijn hoofd op het metalen frame van ons bed terecht kwam. Ozzy mompelde toen: Bel een ambulance, ik kan me niet meer bewegen.”

 

CBD-olie

Een bezoek aan de eerste hulp bracht geen ernstige zaken aan het licht. Maar zijn situatie verslechterde de volgende dag en het echtpaar ging naar een ander ziekenhuis, waar werd vastgesteld dat metalen schroeven in zijn sleutelbeen waren verschoven en er schade aan zijn ruggenwervels was. Er volgden diverse operaties en de 70-jarige rockster verbleef bijna vier maanden in het ziekenhuis, waarvan zes weken op de Intensive Care. Inmiddels is hij weer thuis. Sharon: “Vanwege zijn verslavingsgeschiedenis wilde Ozzy liever geen zware pijnstillers gebruiken. Daarom heeft hij nu CBD-olie. En dat gaat prima.”

Helpt CBD Ozzy er weer bovenop?

Who the fuck is Post Malone?

Ozzy Osbourne zelf praat liever over zijn nieuwe album dan over het ongeluk, dat bijna zijn leven kostte. Ozzy: “Dit album was een geschenk van mijn hogere macht. Het is voor mij het bewijs dat je nooit moet opgeven. Het begon allemaal toen mijn dochter Kelly binnenkwam en me vroeg of ik aan een nummer van rapper Post Malone wilde werken. Mijn eerste ingeving was ‘who the fuck is Post Malone?!’ Ik zocht Andrew Watt op en die zei dat we heel snel konden werken. Nadat we het nummer af hadden vroeg hij of ik interesse had in het opnemen van een volledig nieuw album. Ik zei ‘that would be fucking great, but now I am thinking I don’t want to be working in a basement studio for six months!’ Maar voor ik het wist was het album al af! Duff McKagan (Guns N’ Roses) en Chad Smith (Red Hot Chili Peppers) deden mee. We gingen overdag jammen en ik werkte de songs ‘s avonds uit. Ik had eerder al tegen Sharon gezegd dat ik een nieuw album wilde maken, maar ergens in mijn achterhoofd was ik bang dat ik er de kracht niet voor had. Maar Andrew haalde het uit me. Ik hoop echt dat mensen er naar luisteren en ervan genieten, want ik heb mijn hart en ziel in dit album gestoken. ”

www.ozzy.com

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht