War on Cannabis in Zeeland: meer agenten dan wietplanten

War on Cannabis in Zeeland: meer agenten dan wietplanten
Bericht laatst bijgewerkt op
We vonden een treffend voorbeeld van de absurde War on Cannabis in Nederland. Omroep Zeeland kopte heel treffend een dagje wietkwekerijen opruimen. Ze noemden het: Meer agenten dan planten bij inval in wietkwekerijen.

Het team agenten ging bij drie adressen langs. Op het eerste adres in Sint Philipsland werden vier planten op een balkon en één in de tuin ontdekt. In Middelburg werden in de eerste ‘verdachte’ woning vier planten gevonden. In een tweede woning vond het heldhaftige team dienders drie planten. Alle verdachte planten die zich crimineel gedroegen werden door de hermandad met onverschrokken moed in beslag genomen en vernietigd. Zeeland is weer een stuk veiliger geworden. Burgers, slaap zacht, wij houden een oogje in het zeil voor U.

War on Cannabis in Zeeland: meer agenten dan wietplanten

 

Daisy

Daisy

Daisy is commercial advisor and a exhibitor during Cannabis events throughout Europe. She loves her dog as much as she loves to share her expertise about legalization and liberalization of the cannabis industry.
Heb je hulp nodig bij een drugsgerelateerd probleem? Neem zo snel mogelijk contact op met je lokale hulplijn. In geval van onmiddellijke levensbedreigende omstandigheden, bel nu 112!

Geef een reactie

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.