Stunt met badwater zorgt voor veel ophef

Stunt met badwater zorgt voor veel ophef

Belle Delphine is een Instagrammer met een erg uitgekiende marketingstrategie. De 19-jarige Britse Cosplayer zorgde onlangs voor een stunt door haar eigen badwater te verkopen. Dat zorgde voor enorme ophef en al snel waren de 500 potten ‘gamer girl badwater’ uitverkocht. Kosten: 30 dollar per potje. Belle is een schoolvoorbeeld van een MMM (Money Making Machine). Na de badwaterstunt steeg het aantal volgers naar 4.5 miljoen. Fans kunnen extra content bekijken als ze zich abonneren op een speciale Snapchat account waar ze belooft ‘very naughty’ te zijn. Kosten: 50 dollar per maand. Kortom: over Belle Delphine hoeven we ons geen zorgen te maken.

Stunt met badwater zorgt voor veel ophef

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht