In Delhi betaal je weinig voor wiet

In Delhi betaal je weinig voor wiet
Volgens een studie van het Duitse onderzoeksbureau ABCD zou de Indiase hoofdstad Delhi goed zijn voor de consumptie van 38 ton wiet per jaar.

In Delhi betaal je weinig voor wiet

Daarmee is het de derde stad ter wereld. Nummer 1 zou New York zijn, nummer 2 Karachi. Tot onze verbazing staat Amsterdam niet eens in de top 10, maar dat komt vermoedelijk omdat de samenstellers van deze lijst waarschijnlijk alleen naar het aantal inwoners per stad hebben gekeken. Onze hoofdstad staat slechts op plaat 56 met 56 ton wiet. Qua prijs per gram staat Quito, de hoofdstad van Eçuador bovenaan de lijst. Daar zou je voor een gram minder dan anderhalve dollar betalen. De duurste stad is Tokyo, waar je minstens 30 dollar voor een gram betaald. Check zelf waar je de komende tijd op vakantie wil op: http://weedindex.io/cannabis-preisindex-2018/

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht