Thaise politicus dient wet in voor eigen kweek mediwiet

Amerikaanse genetica wordt steeds beter

De Thaise politicus Supachai Jaisamut heeft een wetsvoorstel ingediend dat ervoor moet zorgen dat patiënten zelf tot zes cannabisplanten kunnen kweken. De politicus van de Thaise Democratische Partij voegt daar aan toe: “Het is uitsluitend voor pijnbestrijding thuis. Je mag het niet zomaar op straat gaan roken.” Zijn partij maakt deel uit van de huidige regering in Thailand en levert de minister van Volksgezondheid. Hij hoopt dat zijn voorstel begin 2020 ingevoerd kan worden. Het gebruik van mediwiet is inmiddels toegestaan in het land. Dit zou een volgende stap zijn.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht