Paraguay staat mediwiet toe

Paraguay staat mediwiet toe

Paraguay is het volgende land dat het gebruik van mediwiet toestaat. De regering van het Zuid-Amerikaanse land zal vergunningen verlenen aan vijf bedrijven voor de productie van cannabisolie voor medicinaal gebruik. Wat nog belangrijker is dat patiënten zelf ook mogen kweken. Zij moeten  daarvoor wel speciale toestemming krijgen van het Secretaría Nacional Antidrogas (Senad). Verder moet er een medisch certificaat bij het Ministerie van Gezondheid worden gehaald, waarbij duidelijk wordt dat men lijdt aan ziektes die met mediwiet te behandelen zijn. “Wij willen de kwaliteit van het leven ook voor mensen verbeteren die geen geld hebben om dure medicinale cannabisolie te kopen”, aldus de politici die verantwoordelijk waren voor het wetsvoorstel.

Paraguay staat mediwiet toe

Meer lezen op SoftSecrets over Mediwiet? Kijk dan hier.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht