Python bewaakt 10 wietplanten

Python bewaakt 10 wietplanten

Een opmerkelijke vangst in de regio Luik. Bij de ontmanteling van een wietkwekerij vond de politie een python die vrij rond kroop in een appartement. Vijf brandweermannen waren nodig om de vier meter lange en 50 kilo zware slang te vangen. Het ging om een Birmese python, een van de grootste slangensoorten ter wereld. In het wild kunnen ze zeven meter lang worden. De rest van de vangst in het pand was minder spectaculair; er werden slechts tien wietplanten aangetroffen. De slang is naar een asiel voor exotische dieren gebracht.

Python bewaakt 10 wietplanten

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht