De galerie van DARPAN VAN KUIK

De galerie van DARPAN VAN KUIK

BLACKA CREATIONS steunt industriële hennep in Gambia

Vele cannabisten in Nederland kennen Darpan van Kuik als een onvermoeibare activist uit Den Haag die altijd klaar staat om voor legalisering van cannabis te pleiten. Hij is al vele jaren de ware Cannabis Ambassadeur van Den Haag. Maar naast zijn inzet voor cannabis is Darpan ook actief in de kunstwereld.

De galerie van DARPAN VAN KUIK

Darpan is al decennia actief voor de groene zaak. De goedgemutste Hagenees is een graag geziene en fotogenieke gast op allerlei evenementen in het land. In zijn karakteristieke groene cannabispak is hij al vele malen vereeuwigd in allerlei media. En onvermoeibaar legt hij aan journalisten uit binnen- en buitenland uit waarom cannabis echt gelegaliseerd moet worden. Tel daarbij zijn legendarische feesten waarbij de eerste wietoogst van het jaar wordt gevierd, soms met coryfeeën als Ramses Shaffy, en ja, dan heb je wel een compleet beeld van Darpan.

De galerie van DARPAN VAN KUIK

Brikama Smile Hennep Project

Of toch niet. Want hij heeft meer op zijn ‘kerfstok’. Darpan is namelijk ook actief als galeriehouder. In zijn Floating Gallery, die net het 1-jarig bestaan heeft gevierd, is nu een bijzonder expo. Het gaat om Blacka Creations. Lamin Camara is een getalenteerde kunstenaar uit Brikana in Gambia. Met zijn werk Ondersteunt hij het Brikama Smile Hennep Project, waarbij het doel is om industriële hennep te gaan telen. De creaties van Lamin Camara zijn buiten de expo ook te bewonderen op Rotterdam Reggae.

De galerie van DARPAN VAN KUIK

Floating Gallery
Verheeskade 30
2521 BN Den Haag

Elke zaterdag en zondag geopend: 11.00 – 16.00 uur

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht