Internationale groothandel met hele scherpe prijzen in Nederland

Internationale groothandel met hele scherpe prijzen in Nederland

TERRANOVA

 
Terranova is een groothandel gevestigd in Sofia, Bulgarije. De onderneming opereert internationaal en levert ook in Nederland en België en omringende landen. Het team achter Terranova heeft jarenlange ervaring en levert tegen zeer scherpe prijzen een uitgebreid assortiment.

Alles is een optie bij Terrnanova, behalve het woord ‘nee’. En dat in alle talen, want dit in Bulgarije gevestigd bedrijf richt zich naast de nationale markt ook op het buitenland. ‘Nee’ is geen optie hier, want het grote team achter dit succesvolle bedrijf is van alle markten thuis en kent alle facetten van de markt. Vanuit een gigantische voorraad kunnen ze elk gewenst product in no-time overal aanleveren.

Internationale groothandel met hele scherpe prijzen in Nederland

Uiterst scherpe prijzen

En dat tegen uiterst scherpe prijzen. Terranova heeft een uiterst goede inkoopprijs bedongen bij diverse producenten op alle gebieden, waardoor men met een hele scherpe prijs kan wedijveren met elke concurrent. Tel daarbij dat men vanuit Bulgarije opereert, waar de lonen lager zijn, en je begrijpt dat hier wel het een en ander aan de hand is. Terranova is er klaar voor om de markt te veroveren met deze bodemprijzen.

Internationale groothandel met hele scherpe prijzen in Nederland

Snelle aanlevering en top expertise

Terranova heeft altijd trucks op de weg in Europa, dus snelle aanlevering is gegarandeerd. Alles wordt snel en op de juiste manier aangeleverd. Door hun immense assortiment met de meeste topmerken voor elk stadium van het kweekproces kunnen klanten hier voor onwerkelijke prijzen terecht. Terranova kent alle facetten van de markt en heeft door jarenlange ervaring een top expertise ontwikkeld. Goedkoper vind je het nergens.

Internationale groothandel met hele scherpe prijzen in Nederland

Terranova
Georgi Benkovski 37
Sofia 1000
Bulgarije

Website: www.terranova-bg.com
E-mail: info@terranova-bg.com
Tel.: 0035-988-3955665

Openingstijden:
Maandag tot vrijdag
09.00 – 16.30 uur

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht