Teaming with Chemicals

Teaming with Chemicals

Vorige week sloot ik af met “ the one pot methode”. Das een grapje van mij, ik rook cannabis om psychisch gerelateerde problemen te verzachten… ik ben een “ Schizoïde”. Om het met een scheldwoord te zeggen..

 
Ben pas laat begonnen met wiet roken overigens.. toen ik al een baan had.. Mijn vreemde humor zal ik toelichten, pot = wiet en  die methode is iets uit America, zo draaien zwervers hun chemische “ MEth” in elkaar in 1 keer… Als titel van mijn verslag zou ik willen nemen “teaming with Chemicals”. Maar dan natuurlijke en plantaardige Chemicaliën.. eigenlijk zou mijn Medium, veel meer heb ik niet om over te schrijven behalve het weer… zo goed moeten zijn dat het is, zaadje gooien en groeien/ verduisteren en oogsten.

Teaming with Chemicals

Misschien was vroeger toen er nog geen Roundup, herbicide en fungicide in de grond zat en het micro bacteriële leven nog veel diverser was.. wie weet was er vroeger een symbiose tussen cannabis en een schimmel.. wie weet leeft die schimmel nog wel ergens… overal op aarde is het microbioom anders…Ik baal er ook enorm van als er bij mij in de buurt weer een gat in de grond is gebrand door XTC afval.. op die plek komt het leven nooit meer terug zoals het was en wie weet zat daar die super bacterie of schimmel waardoor mijn medium nog beter zou worden.

Teaming with Chemicals

Vandaag zitten er foto’s bij van de kweek ruimte buiten,,, de witte deuren komen uit mijn keuken ( ik krijg een nieuwe)  de kweek ruimte achter het raam..Een souteneur is een pooier, en die schooier maakt het mooier.. zet een kip in de vitrine en word rijker dan de gooier…. Wie weet wat mijn prachtige dames mij nog gaan brengen.

En ook nog een foto tussen de zonnenbloemen… ik wil me houden aan het gedoogbeleid en had 6 planten,, dus 1 staat niet in mijn huis op dit moment…( heel klein, zonder geur en bijna onherkenbaar).

Teaming with Chemicals

Ik ben voor het raam kweker ( zonder hoge stroom lasten) en buiten kweker… dus dat de planten nog klein zijn daar geef ik het weer de schuld van… de zon schijnt zo weinig dat de planten in groei blijven en voor het gemak voer ik de Northern lights bij met 18-18-18 korrel met spoorelementen en magnesium die de voeding stoffen langzaam afgeeft, osmose korrel… het vergt veel experimenteren om de plant goed te voeden in een 100 procent biologisch medium en zelf dit kweek verslag is nog een test, ik doe het omdat ik het leuk vind.

Een kweekverslag van Chris uit Erp

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht