SENSI SEEDS RESEARCH – DE LANCERING VAN EEN NIEUWE GENERATIE AAN CANNABISSOORTEN

Sensi Seeds Research

Persbericht – voor directe publicatie
15 maart 2019

SENSI SEEDS RESEARCH – DE LANCERING VAN EEN NIEUWE GENERATIE AAN CANNABISSOORTEN

BARCELONA, SPANJE – De grootste en oudste producent van cannabiszaad in Europa, Sensi Seeds, kondigt de lancering aan van een nieuw initiatief. Sensi Seeds Research is een nieuwe tak van het bedrijf, die in samenwerking met de cannabisgemeenschap nieuwe soorten cannabis wil ontwikkelen – om zo op een verfrissende en nieuwe manier aan veredeling te doen.

Deze aankondiging werd gedaan op Spannabis in Barcelona. Spannabis is de grootste cannabisbeurs van Europa en werd in maart gehouden, een maand voor de officiële lancering van het initiatief. Elk jaar bezoeken tienduizenden consumenten en zakenmensen Spannabis. De aankondiging werd met enthousiasme begroet door de breed vertegenwoordigde cannabisgemeenschap.

Sensi Seeds Research

Elf nieuwe cannabiszaadsoorten

Het veredelingsproject van Sensi Seeds Research zal elf nieuwe cannabiszaadsoorten presenteren. Deze nieuwe cannabissoorten zijn nauwgezet gekruist met andere zeer bekende soorten uit de befaamde cannabisgenenbank van Sensi Seeds.

Voor de eerste keer in zesendertig jaar opent het bedrijf de deuren van een deel van zijn onderzoeks- en ontwikkelafdeling en nodigt de cannabisgemeenschap uit om drie nieuwe soorten te kiezen en een naam te geven waarvan men vindt dat deze permanent in het Sensi Seeds-assortiment moeten worden opgenomen.

“We zijn heel benieuwd naar de soortnamen die deze nieuwe smaken en geuren zullen oproepen. Wij stellen jullie mening zeer op prijs. We vertrouwen op jullie expertise.”- aldus David Duclos van het Sensi Seeds Research-team.

Sensi Seeds Research

Het beste van oude en nieuwe werelden

De nieuwe soorten cannabis bouwen voort op legendarische Sensi Seeds-soorten als Silver Haze® en Black Domina® in combinatie met soorten die de laatste jaren populair zijn geworden. Zo kozen de veredelaars van Sensi Seeds Research bijvoorbeeld voor Amerikaanse soorten met een buitengewone potentie en smaak – zoals Chocolope en Fire OG – en voor andere soorten met een hoge CBD-THC-verhouding, zoals Harlequin en Swiss Dream.

Een ander unicum voor Sensi Seeds is dat de soorten ook per stuk verpakt leverbaar zijn, naast de gebruikelijke drie, vijf en tien zaden per verpakking. Dit geeft klanten meer keuze bij het kiezen en samenstellen van de genetische eigenschappen die ze zoeken.

Alle elf Sensi Seeds Research-soorten zijn leverbaar vanaf april 2019. Wie niet wil wachten, kan zich abonneren op de Sensi Seeds-nieuwsbrief die je op de hoogte houdt van alle laatste ontwikkelingen.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht