BitCanna: Een Revolutie in de Cannabis Branche

BitCanna: Een Revolutie in de Cannabis Branche

De cannabisindustrie heeft een koersverandering nodig en BitCanna zet deze in gang. Het is niet overdreven te stellen dat de snelgroeiende legale cannabissector aan groeipijn lijdt. Iedere betrokkene, van klant tot kweker, loopt tegen problemen aan; van het winnen van vertrouwen tot het regelen van transacties en geldzaken. Afkomstig uit de industrie, is BitCanna erop gericht al deze problemen in één keer op te lossen. BitCanna bestaat uit de voornaamste Europese spelers in de cannabisbranche. Hun revolutionaire ideeën, gepaard met geavanceerde technologie, gaan de zaken ten goede veranderen. Geloof ons, BitCanna brengt een revolutie teweeg!

DE PROBLEMEN VAN DE HEDENDAAGSE CANNABISBRANCHE

Veel problemen zijn ontstaan doordat de cannabissector in een grijs gebied heeft geopereerd, dan wel volledig illegaal was. Nu cannabis meer mainstream wordt, met een gereguleerde markt, is het lastig vertrouwen te winnen en de obstakels te overwinnen die overheden en financiële instellingen hebben opgeworpen. Je hebt dit misschien wel persoonlijk ondervonden. Heb je ooit geprobeerd te betalen voor cannabis-gerelateerde goederen, in een shop of online? Dan weet je dat het niet altijd eenvoudig gaat. Grote betaalproviders, zoals PayPal en Visa, verbieden vaak het gebruik van hun diensten voor transacties die gerelateerd zijn aan cannabis.

BitCanna: Een Revolutie in de Cannabis Branche

Voor producenten, distributeurs en shops is dit probleem vaak nog veel groter. Voor hen is het verwerken van betalingen, storten van geld en transparantie immers zeer belangrijk.

Als iemand dus oppert dat hij een speciale oplossing heeft voor de problemen die de groei van de cannabisindustrie al zo lang belemmeren, dan kijken logischerwijs velen geïnteresseerd op.

HOE BITCANNA DE ZAKEN WIL VERANDEREN

BitCanna’s revolutionaire model is gericht op meer openheid in de markt voor alle betrokkenen. Of dat nu de eindgebruiker, leverancier of een overheidsinstantie is. Dat is een ambitieus doel en ook niet zo eenvoudig te implementeren. Hiertoe ontwikkelen ze een speciale blockchain. Deze dient als veilig betaalmiddel en is een onveranderlijk grootboek voor de toeleveringsketen, van zaad tot shop. Tevens zorgt het voor een vertrouwensbasis. Deze garandeert dat alle betrokkenen verantwoordelijk zijn voor kwaliteit. Combineer dit met de allernieuwste app ontwikkeling, eenvoudige winkelopties en een focus op toegankelijkheid en je hebt een systeem dat de macht van grote financiële corporaties kan breken. Een ware kans om de cannabissector tot bloei te laten komen!

Blockchain-projecten komen en gaan, maar wat BitCanna zo interessant maakt, is dat ze reeds samenwerken met grote Europese zadenbanken en retailers – momenteel met een maandelijks bereik van 10 miljoen mensen. Tel daarbij op dat het systeem vrijwel gereed is en vanaf dag één bruikbaar is in shops door heel Europa. Bij elkaar genomen, kan dit grootse veranderingen betekenen.

WIE ZIJN BITCANNA?

BitCanna bestaat uit invloedrijke en ervaren marktleiders die op dagelijkse basis tegen deze problemen aanlopen. Er is een alliantie gevormd met de grootste Europese merken en namen. Hieronder vallen Zamnesia, Alchimia, Kannabia, Barney’s Farm, Amsterdam Genetics en Royal Queen Seeds, om er een paar te noemen. Dit zijn grote namen die met hun steun sterk betrokken zijn bij de veranderingen.

HOE WERKT BITCANNA?

Het gebruik van BitCanna is een ongecompliceerd proces. BitCanna stelt je in staat eenvoudig BitCanna Coin aan te schaffen. Deze dient als valuta voor het kopen van cannabis-gerelateerde producten; zowel online als in de winkel. Gebruikers hoeven alleen maar de app te downloaden, er geld op te zetten en de applicatie te gebruiken om hun aankopen te doen. De transacties zijn instant, eenvoudig en veilig. Banken en creditcardbedrijven spelen geen rol meer. Zo zijn transacties mogelijk zonder obstakels, terwijl je gegevens privé blijven.

Voor retailers betekent dit dat ze betalingen kunnen ontvangen en uitvoeren zonder dat ze afhankelijk zijn van banken. Ook hebben ze niet te maken met extra kosten. Het beste voor hen is dat alles transparant, legaal en controleerbaar is. Dit betekent dat er samengewerkt kan worden met toezichthouders om vertrouwen op te bouwen. Hierdoor kan de branche uiteindelijk uit het grijze gebied stappen.

Daarnaast maakt de BitCanna blockchain het mogelijk voor iedereen in de toeleveringsketen om de details van producten te checken. Denk aan certificaten, waar en wanneer een product is geproduceerd en door wie. Voor de legale markt biedt dit volledige transparantie. Daarbij geeft het de eindgebruiker de garantie dat hij kan vertrouwen op zijn aangeschafte producten. En ook dit draagt bij aan betere regulering.

Tot slot stelt het ingebouwde vertrouwenssysteem de eindgebruiker in staat retailers en producten te beoordelen en verifiëren. Zo ontstaat een geïnformeerde gemeenschap van klanten en gerenommeerde verkopers.

Als je bedenkt dat ze dit alles beschikbaar willen maken voor je telefoon, dan lijkt dat veel werk. En dat is het ook. Toch is dit nog maar het topje van de ijsberg van wat ze willen bereiken. Een ding staat vast: met deze ondersteunende partijen, innovatie en passie staat de cannabissector een aanzienlijke verandering te wachten.

Mocht je meer willen lezen, ga dan naar www.bitcanna.io

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht