Amsterdam Seed Center – Een komen en gaan van hobby-groeiers uit heel Europa

Amsterdam Seed Center - Een komen en gaan van hobby-groeiers uit heel Europa

Zoals ieder voorjaar is het ook dit keer weer een komen en gaan van hobby-groeiers uit heel Europa, en een drukte van jewelste bij de winkel vlak naast de Amsterdamse Dam. Amsterdam Seed Center is al sinds 2011 dé plek om jouw wietzaden te halen en men weet de winkel te vinden! Dit is vrij logisch, je krijgt er gedegen en onafhankelijk advies en het assortiment is geweldig! Je gaat dus gegarandeerd de deur uit met de juiste zaden, of het nu voor medicinaal gebruik is, of puur voor de HIGH.

De geur van twee wietplantjes in de hoek van de shop wordt af en toe gemaskeerd door de geur van verse koffie, die je kan nuttigen in de lounge-hoek van de winkel, terwijl je op je gemak het voor jou ideale zaadje uitzoekt. Als je geen tijd hebt om naar het centrum van Amsterdam te komen, kan je natuurlijk ook gewoon vanuit je luie stoel winkelen en online bestellen bij www.amsterdamseedcenter.com. En uiteraard niet alleen in het voorjaar!

Amsterdam Seed Center - Een komen en gaan van hobby-groeiers uit heel Europa

Amsterdam Seed Center - Een komen en gaan van hobby-groeiers uit heel Europa

Amsterdam Seed Center
Gravenstraat 12
1012 NM Amsterdam
Tel.: 0031-(0)20-7370060 (10.00 – 18.00 uur).

www.amsterdamseedcenter.com
info@amsterdamseedcenter.com

Openingstijden:
Zondag t/m woensdag: 10.00 – 19.00 uur.
Donderdag t/m zaterdag: 10.00 – 20.00 uur.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht