Brouwer Corona bier stapt in teelt van cannabis

De brouwer van Corona bier, het Amerikaanse Constellation Brands, neemt een belang van bijna 10 procent in het beursgenoteerde Canadese cannabisbedrijf Canopy Growth. Directeur Rob Sands van Constellation zegt in de Wall Street Journal dat hij met deze investering vooruitloopt op de nationale legalisering van cannabis in de Verenigde Staten. Het wijn- en bierbedrijf betaalt 191 miljoen dollar voor zijn aandeel in de wietonderneming. Dus misschien word het wel een echte “cannabis brouwer”.

In Canada wordt legalisering van cannabis voor recreatief gebruik in de loop van volgend jaar verwacht. Constellation Brands zegt geen plannen te hebben om wiet te verkopen in de Verenigde Staten of andere landen voordat dit volledig legaal is. De Amerikanen zeggen ook dranken te willen produceren met cannabis als ingrediënt.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht