Medicinale marihuana verbetert ook financiële welvaart PuertoRico

Medicinale marihuana wordt een belangrijke pijler van de economie van Puerto Rico. Dat heeft Ingrid Schmidt, woordvoerster van de Puerto Rico Medicinal Cannabis Association, gezegd. Volgens haar zal de overheid van het land door de marihuana-industrie op miljoenen dollar belastinginkomsten kunnen rekenen. Verwacht wordt dat de volgende twee jaar in Puerto Rico ongeveer honderdduizend patiënten met medicinale marihuana zullen worden behandeld. Sinds de regulering van de sector ongeveer anderhalf jaar geleden zou de overheid uit heffingen op medicinale marihuana ongeveer 2,7 miljoen dollar belastingen hebben kunnen innen.

 

Lees verder

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht