Vancouver, Canada

Nicknamed “Vansterdam,” the progressive West Coast city has a laid-back and permissive attitude towards cannabis. While possession remains illegal, marijuana use is ignored, and the cannabis economy has mushroomed like a mighty strain of Atomic Haze. West Hastings Street is Ground Zero for ganja in Vancouver, home to Cannabis Culture magazine, the New Amsterdam Café, and the B.C. Marijuana Party headquarters and Vapour Lounge. In addition, the Vancouver Seed Bank and Tokers Lounge offer a head-spinning selection of cannabis seeds……….

 

VISIT WEBSITE

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht