Prague, Czech Republic

The Velvet Revolution brought an end to Communist rule in the Czech Republic in 1989. It’s a good thing too, because cannabis and communism don’t mix. Today, the Czech Republic has one of the most liberal drug laws in Europe. While it doesn’t have the flamboyant reputation of Amsterdam or Barcelona –there are no coffee shops, dispensaries, or private pot clubs –Prague is a marijuana-friendly destination, a place where green “buds” rival the city’s golden domes…………..

VISIT WEBSITE

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht