Christiania, Denmark

Christiania is a counterculture commune, a self-governing “hippie” town in the center of Copenhagen. The 84-acre autonomous “freetown” was established by artists in 1971 as a social experiment; it has its own flag, currency, and is beyond the reach of Danish law. Cannabis shops operate 24 hours a day in Christiania’s “Green Light District.” Pusher Street is the town’s main drag, and it has the same trippy and semi-apocalyptic vibe as the tent cities that once rainbowed the streets outside of Grateful Dead shows………..

VISIT WEBSITE

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht