Wifi Bewakingscamera

Deze draadloze C935IP IP-camera zorgt voor eensuperveilig gevoel, waar je ook bent. Wanneer je de camera aansluit op je computernetwerk of router kun je eenvoudig beelden bekijken op je smartphone, computer of tablet. Wanneer de camera beweging signaleert, neemt hij beeld op. Op dat moment is het mogelijk om een melding of foto per e-mail te ontvangen, zodat je, indien nodig, direct actie kunt ondernemen! Dankzij een SD kaart is het ook mogelijk om op afstand opnames terug te kijken. Verder beschikt de camera over 6 infrarode LED’s, zodat je ook in het donker (tot 8 meter nachtzicht) kunt zien wat er gebeurt. Prijs: Ä 145.

gadgethouse.nl

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht