Ingenieuze Muggenval


Chris van der Velde (20) uit Bleiswijk bedacht een even ingenieuze als succesvolle oplossing tegen zoemend ongedierte in je huis: vleesetende planten in een aquarium. Zijn ‘groene muggenvangers’ vliegen letterlijk de deur uit. Eerder dit jaar ontwikkelde zijn vader en waterplantenkweker Simon het educatieve plantenaquarium Amazing World, met louter vleesetende planten. Tevens dus wondermiddel tegen muggen en vliegjes. De zoetgeurende planten en blauwwitte LED-lampjes lokken ze door een opening in het transparante deksel in het ‘plantarium’. Ontsnappen is daarna onmogelijk. En de planten happen toe. Muggen en vliegen vormen hun natuurlijke voeding. Dus meer dan een maandelijkse scheut water heeft je plantenaquarium niet nodig. Prijs: Ä 10 tot Ä 50.

www.amazing-world.nl

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht