Zwanger blowen riskant

Een in het medische tijdschrift BMJ Open gepubliceerd onderzoek lijkt er op te wijzen dat blowen tijdens de zwangerschap niet goed is voor moeder en kind. 36% van de zwangere moeders die blowen blijkt last te hebben van bloedarmoede, terwijl de kans een te lichte baby ter wereld te brengen 77% hoger zou zijn dan bij vrouwen die niet gebruiken. Hoewel cannabis steeds vaker om medische redenen wordt gebruikt, kan het wel degelijk een negatief effect hebben op de gezondheid van de foetus. Naar aanleiding van de onderzoeksresultaten roepen de onderzoekers artsen op zwangere vrouwen in te lichten over deze risico´s.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht