Dutch Passion Karma Cup Win 2

Dutch Passion collected another cannabis cup recently, this time they took 1st Prize in the Medical Category in Toronto’s Karma Cup.
Master Grower Jose Dominguez collected the award for a carefully selected Dutch Passion CBD SkunkHaze. CBD-rich varieties are those with 4% (or more) CBD in the dried buds.  Many traditional cannabis varieties have around 0.1% – 0.2% CBD.  The CBD-rich varieties are used for their powerful pain relieving properties, and are increasingly popular with medical cannabis growers.  Toronto’s Karma Cup attracts some of the best growers and genetics from Canada’s rapidly evolving cannabis scene.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht