Juich niet te vroeg!!

omtrent legale teelt…

Het blijft onzeker

De eerste geluiden over een nieuw wietbeleid waren uiterst positief. Eindelijk kans op legale wietteelt met een meerderheid daarvoor in de Tweede Kamer. Maar die geluiden worden een stuk minder positief als het op veranderde wetgeving aankomt. De ontwerpwet zal tenslotte nog door de Eerste Kamer gefiatteerd moeten worden. En de kans is groot dat daar geen meerderheid voor het voorstel wordt behaald omdat de VVD zeker tegen gaat stemmen. Het zal dus toch nog spannend blijven.

 

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht