Gratis CBD!!!

Mediwiet

Gratis CBD-olie van Stichting Mediwiet
Het grote succes van de website (een miljoen bezoekers) wordt door de Stichting Mediwiet gevierd met een gratis flesje CBD-olie van 10cc voor alle bezoekers op de eerstvolgende mediwietmarkt. Via de site kun je daarvoor reserveren voor 17,50. Het ontvangstbewijs per mail is tevens je toegangskaartje. Aan de deur betaal je 20 euro. Bezoekers kunnen allerlei informatie verwachten over kweken, olie bereiden en gebruiken. Er is onder andere een demonstratie wietolie maken. De dag begint om 11 uur en is om 17.00 uur afgelopen.
2 oktober 2016
D’n Boogerd
Van Heemstraweg 53
Druten.

 

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht