Pas op met wiet in de haven
Wanneer je van plan bent om een stukje Oerol mee te pikken, doe je er goed aan om de boel flink te sealen. De politie wil in de veerhaven nog wel eens met honden snuffelen. Oud en jong: als je met een, minieme hoeveelheid cannabis wordt gepakt ben je dat in het gunstigste geval kwijt. Soms word je zelfs de toegang tot de boot ontzegd. Dus kijk uit wanneer je naar dat festival gaat waar vrijheid en blijheid wordt gepredikt! Niet heus dus!!!!!

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht