De woordvoerdster die zwijgt…….
Op persoonlijke titel. Bij het nalezen van het nieuws van gisteren schoot met het volgende te binnen. Het letterlijke citaat kon ik niet meer vinden, Maar het komt op het volgende neer. Helaas ken ik het programma De Mol niet. IK ben niet zo’n van de treurbuis. Maar opeens schoot me een quote in mijn eigen woorden te binnen van de Amsterdamse politie woordvoerdster Lust -what’s in name’ te binnen. Het was iets in deze geest: “Als woordvoorster ben ik geschikt om aan de mol mee te doen. Want ik ben gewend mijn mond te houden.” Uit ervaring: zo kennen we ze weer. Journalisten en woordvoerders. Never the twain shall meet. Transparantie!!!! F.W.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht