The Roll Models Interviews – E6: Mila Jansen (The Hash Queen)

the-roll-models-interviews

In the sixth episode of The Roll Models Interviews, Stoney Tark interviews Cannabis legend and Hash Queen, Mila Jansen. During this interview Mila explains about life growing up, living in Amsterdam during the 1960’s,  opening the Boutique Kink, living and travelling in India, the isolator movement, the Pollinator brand, The origin of The annual Dabadoo event, the book “How I Became The Hash Queen “, as well as  some incredible stories, top tips when making hash and much more!

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht