HighLife Cup 2021 – De livestream!

HighLife Cup 2021

Vandaag is het dan eindelijk zover, de Livestream van de HighLife Cup 2021 zal weer plaatsvinden. Ook dit jaar helaas vanwege de coronamaatregelen niet fysiek op een locatie, maar niet minder spannend daarom! Volg de livestream via deze link:

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht