Demon’s Soul

Demon's Soul

Doder van de demonen

PlayStation Studios en Bluepoint Games hebben een fantastische remake gemaakt van Demon’s Souls. De klassieker is volledig opnieuw opgebouwd en verbeterd en introduceert de gruwelen van een mistig, duister fantasieland voor een hele nieuwe generatie gamers. Degenen die deze beproevingen eerder hebben meegemaakt, kunnen opnieuw de duisternis uitdagen in verbluffende visuele kwaliteit en ongelooflijke prestaties.

Demon’s Souls voor PS5 vertelt het verhaal van koning Allant en The Old One. In zijn zoektocht naar macht gebruikte Allant, de 12e koning van Boletaria, de oude Soul Arts en wekte hij een demon op uit het begin van de tijd zelf, The Old One. Met diens oproep trok een mist over het land en betraden duistere wezens het koninkrijk met een vreselijke honger naar menselijke zielen. De mensen die hun ziel verloren, verloren tegelijkertijd ook hun verstand en hadden enkel nog het verlangen om het gezonde dat in Boletaria overbleef aan te vallen. Nu het koninkrijk is afgesneden van de buitenwereld moet jij als dappere ridder de diepe mist trotseren om het land uit zijn benarde toestand te bevrijden. Ga de strijd aan met duistere krachten, stuur The Old One terug naar de verdoemenis waar hij vandaan kwam en bekroon jezelf tot ‘Slayer of Demons’!

+ Ontdek waar de reis begon met Demon’s Souls remake: ervaar de originele brute uitdaging, volledig opnieuw gemaakt. Deze remake is gepresenteerd in verbluffende visuele kwaliteit met verbeterde prestaties, een wereld van Boletaria zoals je die nog nooit eerder hebt gezien.

Demon's Soul

+ Word de Doder van de demonen: ga naar het noordelijke koninkrijk Boletaria,  een ooit welvarend land van ridders, nu geteisterd door duistere wezens en vraatzuchtige demonen. Ontmoet vreemde personages, losgeslagen en verwrongen door de wereld om hen heen, en ontrafel het verontrustende verhaal van Demon’s Souls.

+ Beheers de kunsten van tovenarij en oorlog: verbeter je vaardigheden in de strijd; weet wanneer je moet aanvallen en wanneer juist niet. Bij elke gemiste zwaai en onzorgvuldige fout riskeer je de zielen te verliezen waarvoor je zo hard hebt gewerkt om deze te verzamelen. De beloningen voor het doden van de sterkste vijanden zijn echter enorm en de dood betekent niet het einde; het is gewoon een andere staat van zijn.

+ Neem het op tegen de grootste krijgers ter wereld in spannende PVP-gevechten: ga de strijd aan met elkaar of speel coöperatief door bondgenoten op te roepen om te helpen in je strijd tegen de demonen.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht