HighLife Cup 2021 – het verzamelen van de samples is begonnen!

HighLife Cup 2021 - Update

Het verzamelen van de samples is inmiddels begonnen. Watertandend om te zien welke geweldige samples de shops weer hebben ingeleverd.. Een heel bouquet aan smaken en kleuren! Juryleden, fasten your seatbelts!

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht