The Roll Models Interviews – E1: Dutch Passion

the-roll-models-interviews
In this premiere episode of The Roll Models Interviews, Stoney Tark speaks with Mahmoud Hanachi who is Dutch Passion’s head of genetics and new territories. During this interview you will get a true Dutch breeders insight into the history of a company that has been breeding since the 1970’s, the creation of feminised seeds, cup successes, breeding protocol, Mahmoud's top tips on breeding and much more.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht